Meer over Wandelcoaching

Ga aan de wandel en vind ruimte voor jouw keuzes. Stretch!

Kies voor wandelcoaching. Een andere manier van in gesprek zijn. We voeren onze gesprekken buiten, wandelend in de natuur. Zo ervaar je rust en ben je in de gezonde buitenlucht. Een ideale situatie om met jouw vragen aan de slag te gaan. Als je buiten bent voel jij je vrijer. Ideeën komen zomaar bij je op. Buiten zijn is goed voor je. De natuur geeft energie en maakt creatiever. Hoe lijkt het je om zo met jouw vragen aan de slag te gaan?


Je leert om met een nieuwe blik naar jouw vragen te kijken. En al wandelend komt je tot ideeën waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo kom je tot de keuzes die bij jou passen en die je naar de resultaten brengen die jij zo graag wilt.
Hoe gaan we dat doen?

Bij de coachtrajecten starten we met een intake. We bespreken jouw

vraag en jouw doelen. Ga je met Stretch op pad, dan start het wandelcoachtraject. Dat bestaat uit 5 wandelingen in een periode van ongeveer drie maanden.

 

In die wandelingen ontdek jij wat echt belangrijk is voor jou en hoe jij je talenten en drijfveren kunt inzetten om je doel te bereiken.

 

Wat we afspreken is concreet en resultaatgericht. En je zet stappen die

jou helpen bij je doel te komen. In de periodes tussen de wandelingen

ga je oefenen en ontdekken. Je ervaart dat het steeds helderder wordt

hoe jij tot bloei kunt komen. Jij bent aan zet. De natuur helpt je een handje.

 


 
Stretch wandelcoaching biedt geen therapie of alternatief voor specialistische hulpverlening. Voor coachvragen ben je bij Stretch aan het juiste adres. Neem voor psychologische hulp of behandeling contact op met een gespecialiseerde hulpverlener.