Kies je Coachingtraject

 

Ben je benieuwd naar de coachingsmogelijkheden?

Met afwachten kom je niet verder. Neem zelf het heft in handen. Met wandelcoaching bij Stretch geef jij jezelf een flinke zet in de goede richting.

 

Stretch naar je Loopbaan

Je wilt weten welke baan echt bij jou past. Je wilt je talenten tot hun recht laten komen. Werk hebben waar je energie van krijgt. Weten hoe jij jouw talenten kunt inzetten om goed te zijn in wat je doet. In een werkomgeving waarbij alles op zijn plek valt.

Bij loopbaancoaching wandelen we op weg naar de antwoorden op jouw vragen. Stretch en vind jouw loopbaan.


Stretch naar tijd voor jezelf

Je bent op zoek naar tijd en ruimte voor jezelf. Je wilt goed zorgen voor je omgeving én goed zorgen voor jezelf. Maar dat lukt niet. Je merkt dat je steeds de belangen van de mensen om je heen voorop stelt. Je loopt jezelf voorbij. Hoe vind je een balans tussen die verschillende belangen. Hoe vindt je tijd en ruimte waar jij je goed bij voelt.  Bij de Stretch naar tijd voor jezelf coaching wandelen we naar een aanpak die bij jou past.  Stretch en vind jouw ruimte en tijd.


Stretch en veer op

Zoek je niet naar een coachingtraject maar vind je het fijn om tijd te nemen om weer even op te laden? Kies dan voor een losse coachwandeling. Al wandelend veer je weer op. Heel ontspannend.


Coachingtrajecten

Ook voor werkgevers

Stretch wandelcoaching voert ook coachingstrajecten uit in opdracht van werkgevers. Wandelcoaching kan worden ingezet bij loopbaanvragen of bij verzuimpreventie. Bij de coachingstrajecten is vertrouwelijkheid essentieel. Communicatie en evaluatie met de werkgever is altijd op basis van transparantie en afstemming met de coachee. Vraag naar de mogelijkheden voor coaching in opdracht van de werkgever.

Kosten

Kun je haast niet wachten om met mij te wandelen maar wil je graag eerst weten wat een wandelcoachtraject kost? Hier zie je mijn tarieven. De kosten voor een particulier traject zijn altijd inclusief BTW en mijn reiskosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent.


Misschien kun je gebruik maken van een vergoeding door je werkgever, of gebruik maken van fiscale aftrek van opleidingskosten. Dan maakt het coachingtraject mogelijk nog aantrekkelijker.


Coaching met de werkgever als opdrachtgever gaat op basis van intake en een offerte. We maken vooraf afspraken over het aantal wandelingen, terugkoppeling en rapportage. 


Tarieven overzichtIntake

Eenmalig

Gratis

Particulier (individueel)

Losse wandeling 

"Stretch en Veer op"

1 x 1,5 uur

€ 110,00 per wandeling

€ 320,00 voor 3 wandelingen bij vooruitbetaling ineens

Groepswandeling

"Stretch en Veer op"

op aanvraag

op aanvraag

Particulier

Coachtraject

5 x 1,5 uur

€ 110,00 per wandeling

€ 530,00 per traject bij vooruitbetaling ineens

Werkgever

op basis van offerte

€ 90,00 per uur, exclusief BTW en overige kosten